WORKSHOP

HAPenTAP catering verzorgt workshops op uw locatie of de vaste kookstudio. Vanaf 8 tot 16 personen. De chef kok legt het menu en de bereidingswijze uit aan de groep onder het genot van een aperitief. De taakverdeling wordt in afstemming met elkaar gemaakt. Er wordt gewerkt met verse (seizoens)producten.

Of u nu een uitgebreid 4-gangendiner wilt leren bereiden, amuses wilt leren maken of een luxe BBQ wilt leren bereiden. De workshop is aangepast op het niveau en de smaak van de deelnemers.

Het bereiden van de gerechten van het menu wordt verdeeld over de verschillende deelnemers van de workshop, zodat iedereen actief meedoet. Wanneer de voorbereidingen zijn getroffen, kunnen alle deelnemers aan tafel om het resultaat te proeven!

Iedere groep serveert/presenteert vol trots het gerecht dat zij gezamenlijk bereid hebben. Uiteraard krijgt u de recepturen mee naar huis zodat u uw gasten een volgende keer een culinaire verrassing kunt voorschotelen.

De workshop is een leerzame, maar vooral leuke activiteit die u bijvoorbeeld kunt doen met collega’s als teamuitje, met kookvrienden of tijdens een familiedag.

Inschrijving geldt per groep. De workshop duurt gemiddeld 4 uur, en in overleg wordt de dag en aanvangstijd bepaald.

Geef uw zoekopdracht