JAAP VAN GEMERT

HAPenTAP IS CATERING MET KARAKTER EN SMAAK.

Het betreft een fris en dynamisch cateringbedrijf met een eigen touch in het verzorgen van diverse catering in de regio ‘s-Hertogenbosch.

HAPenTAP catering is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren en richt zich voornamelijk op de kleinschalige evenementen, maar grotere opdrachten zijn zeker bespreekbaar. De dienstverlening kenmerkt zich door de uitstekende kwaliteit van het eten en daarnaast het persoonlijke karakter.

Jaap is betrokken in het gehele proces en voelt exact aan wat u voor ogen hebt. HAPenTAP catering werkt niet met standaard menu`s, maar gaat met u in overleg om zo goed mogelijk aan uw wensen en verwachtingen te voldoen. Ik luister daarbij graag eerst naar uw wensen om dit vervolgens te vertalen in een creatief voorstel dat precies bij uw evenement past.

Op de website zijn slechts enkele voorbeelden genoemd, zodat u een beeld heeft van de mogelijkheden.

HAPenTAP catering werkt altijd met kwaliteits-verse producten.

ENKELE LEUKE FEITJES

0
BORDEN GESERVEERD
0
SINDS
0
FEESTEN EN PARTIJEN
0
TEVREDEN KLANTEN

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

HAPenTAP catering onderscheidt zich van andere cateraars uit de regio door zijn aanwezigheid tijdens het evenement, het ‘live cooking’ wordt hiermee bedoeld. Bijvoorbeeld het ‘á la minute bereiden’ van de hapjes, ‘het uitserveren’ bij het buffet, een ‘gepaste presentatie aan tafel’ of ‘het grillen’ tijdens een BBQ. Vanuit de horeca vakopleiding en uitgebreide werkervaringen is de kennis van zowel het gastheerschap als de kookkunst gecombineerd, wat maakt dat Jaap uiteenlopende cateringklussen met gegarandeerd succes voor u kan verzorgen.

HAPenTAP catering neemt het regelwerk uit handen, u hoeft een keer niet zelf te zorgen, dan alleen maar te ontspannen met uw gasten. Dat is toch heerlijk!

Graag neem ik u mee in mijn enthousiasme, passie en liefde voor koken en lekker eten! Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Ik informeer u graag.

Culinaire Groet,

Jaap van Gemert

Geef uw zoekopdracht