FEEST
PLANNING

U wilt iets organiseren en weet niet precies waar te beginnen. Een (bedrijfs)feest organiseren is tijdrovend.

Met de kennis en ervaring kunnen wij mét of voor u het feest plannen, alles in goed overleg. U geeft uw wensen aan en wij komen met creatieve ideeën, die vervolgens worden vertaald in een mooi voorstel.  HAPenTAP catering gaat heel gericht aan de slag en uw feest wordt tot in de puntjes verzorgd!

Denk bijvoorbeeld aan het bepalen van de locatie, de inrichting en de aankleding. Het organiseren van de dranken inclusief biertap en wijnenselectie. En de muziek, wilt u een DJ, een band of misschien wel een Goochelaar? En heeft u eraan gedacht om uw evenement vast te leggen door een professionele fotograaf. In principe is veel mogelijk. HAPenTAP catering werkt met verschillende partners die allen goed zijn in wat ze doen en met een gerust hart kunnen worden aanbevolen.

de JIJ BAND

De Jij Band is een twee-mans band met een unieke 3-in-1 formule: live-muziek, zingen-in-een-band en DJ. De aanstekelijke presentatie van cabaretier en Jij Band-pianist  Coen Jutte zorgt daarbij voor een heerlijke, ongedwongen sfeer.

www.dejijband.nl

Goochelaar Rogier

Goochelaar Rogier heeft bijzondere acts in petto, waar alle aanwezigen van zullen genieten. Met een goede combinatie van vingervlugheid, humor, interactie en veel verrassende wendingen weet hij elke gelegenheid tot een groot succes te brengen! Uw gasten zullen nog lang napraten wanneer ze zijn spectaculaire kunsten live hebben gezien! Uitermate geschikt voor o.a. bedrijfsfeesten, recepties, borrels, bruiloften, beurzen, diner’s, gala’s en kinderfeesten.

www.goochelaarrogier.nl

FotoDennis.com

Fotografie begon voor mij in de analoge tijd waar nog met film gewerkt werd. Het belangrijke van het moment vangen tijdens het fotograferen en het element van toeval tijdens het digitaal ontwikkelen definiëren mijn stijl. Een foto is niet alleen maar een weergave van het moment, het brengt ook een gevoel over. ik vindt het altijd weer een uitdaging om een bepaalde evenement, portret en eigenlijk elke situatie weer te geven in al zijn glorie.

www.fotodennis.com

Party Time Verhuur

Party Time Verhuur is het adres voor alle party benodigdheden. Van meubilair en servies tot en met keukenapparatuur en verlichting. Ook kunt u bij ons terecht voor toilet- stroomvoorzieningen, complete bars en tenten. Alle materialen die nodig zijn voor uw evenement. HAPenTAP catering maakt al jaren gebruik van Party Time Verhuur.

www.partytime-verhuur.nl

Saxophonic

Wie denkt aan een energieke en trendy beleving waarbij een funky sax de platen van een DJ muzikaal omlijst, komt al snel bij Saxophonic terecht. Entertainen is ons vak! Van all-round en commercieel tot soulfull- en deephouse. Saxophonic draait ze, speelt ze. U beleeft het! Natuurlijk staan daarbij uw muzikale wensen centraal! Saxophonic staat garant voor een aantrekkelijke avond vol opzwepende, herkenbare muziek en weet dit alles op een vernieuwende, gepaste stijl te presenteren.

www.saxophonic.nl

Geef uw zoekopdracht